نویسنده:recorditgroup 3,096 بازدید بدون دیدگاه تاریخ انتشار: 11 مارس 2018

تاریخچه چاپ دیجیتال پارچه

2.9/5 - (7 امتیاز)

اجازه بدهید ابتدا نگاهی کوتاه به  تاریخچه چاپ دیجیتال پارچه و روند رشد ۱% چاپ پارچه دیجیتال از سال ۲۰۰۴ تا کنون بپردازیم که در حال حاضر به ندرت در اروپا از روش سنتی استفاده می شود. اما به ناچار نیم نگاهی هم باید به روش سنتی بندازیم که بتوانیم به طور کامل مقایسه را انجام دهیم.

فرض که قرار است یک سفارش ۱۰۰۰۰۰ متری چاپ را انجام دهیم با پنج رنگ زمینه. سوالاتی از قبیل مدت زمان آماده سازی خروجی، هزینه ساخت سیلندر، چگونه طراحی مشتری پسند داشته باشیم و غیره پیش می آید.

و همین اوامر بوده که نساجی دنیا را به سمت دیجیتال سوق داده با این حال هستند کسانی که تهدیدات را به فرصت تبدیل میکنند و هر چه سریع تر خود را آماده و تجهیز برای پیشرفت می کنند.

اما برای سوار شدن بر قطار تندروی مد حال حاضر دنیا، دیگر نیاز به داشتن دانشی فرای بر دانش نساجی می باشیم چرا که این بار دیگر به قطعات مکانیکی سخت سرو کار نداریم بلکه نیاز به تکنولوژی و حساسیت های آن هستیم. در مقالات سایت در خصوص چاپ پارچه و چاپ دیجیتال بر روی پارچه اطلاعاتی داده شده است. در ادامه در خصوص چاپ روی پارچه و جوهر چاپ پارچه مختصر توضیح می دهیم.

چاپ روی انواع پارچه

چاپ دیجیتال از جوهر با رنگ دانه پیگمنت و هد تشکیل شده است.

به وسیله ضربه الکتریکی جوهر از نازل هد به بیرون پرتاب می شود و در اثر آن نقطه های رنگی روی پارچه ایجاد می شود. این روش را فرایند رنگی می گویند که این عمل توسط پرینترهای مختلف با ۴، ۶، ۷، ۸ تا ۱۲رنگ انجام می گیرد. در اینجا وسعت نقطه رنگی بزرگی داریم زیرا هر رنگ با توجه به طراحی اصلی محدوده ی وسیعی می تونه داشته باشه.

پرینترهای دیجیتال نیاز به جوهر خاص مخصوص به خود دارند، که اصولا کمی به نسبت بقیه پرینترها گران هستند. اما به دلیل پیشرفت هدها، دستگاه چاپ پارچه دیجیتال توانسته خو را به رقیب سنتی خود برساند.

کاربردهای چاپ روی پارچه:

چاپ روی پرده با دستگاه چاپ پارچه

چاپ روی پارچه های سلولزی و الیاف مصنوعی با پیگمنت انجام می شود. پیگمنت یا رنگ دانه های پایه آبی در هر دو روش چاپی آنالوگ و دیجیتال انجام می شود. اما در چاپ دیجیتال با همه پیشرفت هایی که انجام گرفته پیگمنت باعث گرفتگی هد می شود. اما در چاپ آنالوگ این روش بسیار مقرون به صرفه است.

بعد از چاپ رنگ های پایه آبی باید با بخار یا حرارت خشک شوند. چاپ پیگمنت نیار به حرارت جهت خشک دارد و بر روی کلیه الیاف قابل  استفاده است.

در چاپ جوهر افشان کاهش آب مصرفی و انرژی در زمان و بعد از عمل چاپ داریم زیرا مصرف جوهر بسیار بالاست به همین جهت چاپ جوهر افشان را جز فناوری پاک به حساب می آوریم.

چاپ روی کوسن

پرینترهای چاپ دیجیتال مزیتی که نسبت به پرینترهای چاپ معمولی دارند این است که می توانند طرح چاپ را تغییر دهند بدون این که لازم باشد دستگاه چاپ را متوقف کنند.

چاپ های معمولی به قالب و شابلون و تنظیم الگو و گرفتن چاپ نمونه نیاز داریم. به همین دلیل همه این کارها هم وقت گیر  هست هم زمینه بر و باعث آلودگی زیست محیطی می شود.

امتیاز شما به این مقاله
2.9/5 - (7 امتیاز)
برچسب ها:
مقالات مرتبط

یاور ما در سایت باشید

با ارسال دیدگاه های خود در سایت، جهت بهبود مطالب مارا یاری فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

(ضروری)
(ضروری) (ضروری)

۴۸۳۱۵ - ۰۲۱